Locatie Wethouder Beversstraat

Kom langs bij onze talentclass op woensdag 8 februari van 14.45u tot 16.30u.
Je kunt kiezen uit één van de volgende activiteiten:

  1. Ontdek de wereld van techniek en technologie
    In Twente doen wij als school mee aan het sterk techniek onderwijs programma. Wij gaan echt aan de slag met technische snufjes in ons high-tech Technolab! Ontwerpen, robotica, programmeren, design en computergestuurd laseren! We werken samen met bedrijven en doe je lekker al ervaring op. Wil je snel doorstromen, dan kan dat ook. We hebben hiervoor het toptraject! Kader, MBO, HBO! Gaaf toch?! Kom kijken in onze technolab en doe mee!

  2. Ervaar de Sportklas
    Ben je sportief en wil je ook op school met sport bezig zijn? Dan ben jij geknipt voor onze Sportklas! In de Sportklas krijg je 2 uur extra sport naast de 'gewone' gymlessen. Je maakt kennis met allerlei nieuwe sporten en je gaat sportieve activiteiten volgen die je niet in de 'gewone' gymlessen doet.

  3. Proef ons HBR profiel (Horeca, Bakkerij en Recreatie)
    Ben je geïnteresseerd in koken en het serveren van jouw gemaakte gerechten? Wil je daar meer over weten? Dan is ‘Horeca, Bakkerij en Recreatie’ iets voor jou! Binnen het profiel HBR leer je ook het organiseren van activiteiten. Bijvoorbeeld het organiseren van een spelletjesmiddag op de camping. Leuk toch?!


Aanmelden of vragen

Aanmelden voor de talentclass kan via de mail. Of heb je misschien een vraag?
Stuur een mail naar Inge van Limbeek via [email protected].

Aanmelden