Locatie Wethouder Beversstraat

Vrijdag 4 maart
14.45-16.00 uur

Je kunt kiezen uit één van de volgende workshops:

Beleef de Kader-Mavo

Ben jij een echte doener en twijfel je nog tussen kader en mavo? Dan is de KT route echt iets voor jou. De lessen in de KT route zijn lekker afwisselend. Je krijgt op maat les en je kunt tijdens je flexuren je vaardigheden verder ontwikkelen. Benieuwd of word je nu al enthousiast? Doe dan mee!

Ontdek de wereld van techniek en technologie

In Twente doen wij als school mee aan het sterk techniek onderwijs programma. Wij gaan echt aan de slag met technische snufjes in ons high-tech Technolab! Ontwerpen, robotica, programmeren, design en computergestuurd laseren! We werken samen met bedrijven en doe je lekker al ervaring op. Wil je snel doorstromen, dan kan dat ook. We hebben hiervoor het toptraject! Kader, MBO, HBO!
Gaaf toch?! Kom kijken in onze technolab en doe mee!

Ervaar de Sportklas

Ben je sportief en wil je ook op school met sport bezig zijn? Dan ben jij geknipt voor onze Sportklas! In de Sportklas krijg je 2 uur extra sport naast de 'gewone' gymlessen. Je maakt kennis met allerlei nieuwe sporten en je gaat sportieve activiteiten volgen die je niet in de 'gewone' gymlessen doet.

Proef ons HBR profiel

Ben je geïnteresseerd in koken en het serveren van jouw gemaakte gerechten? Wil je daar meer over weten? Dan is ‘Horeca, Bakkerij en Recreatie’ iets voor jou! Binnen het profiel HBR leer je ook het organiseren van activiteiten. Bijvoorbeeld het organiseren van een spelletjesmiddag op de camping. Leuk toch?!

Meer informatie & aanmelden

Heb je een vraag of wil je je aanmelden? Stuur dan een mail naar Inge van Limbeek via [email protected]. Je kunt je ook aanmelden voor een workshop tijdens onze open dag: woensdag 2 maart (17.00-20.00 uur). Graag tot dan!