​​​​​​​Vrijdag 24 september heeft Maurits Brus, voorzitter van de leerlingenraad, de cheque overhandigt van €1200,00 t.n.v. stichting "Onthou Van Mij". Deze stichting, een onderdeel van stichting Alzheimer, houdt zich bezig met onderzoek voor een medicijn tegen deze vreselijke ziekte.

Wij zijn trots op onze 3e leerjaar leerlingen HBR en Z&W, die vrijdag 28 mei tijdens de NL Doet dag 2021, dit mooie bedrag hebben verzameld middels lege flessen opbrengst bij 2 AH, 1 Coop en 6 Jumbo filialen in Enschede. Nadien hebben wij als docententeam kunnen deelnemen aan een online Bingo met maar liefst 26 prijzen.

Kortom een groot succes!

De profielen PIE BWI PIE en M&T hebben bij zorggroep Liberein op diverse locaties in Enschede hulpmiddelen in de zorg, zoals rollators, rolstoelen en dergelijke, van een servicebeurt voorzien. Ook in de werkplaats was er voldoende werk blijven liggen. De afdeling E&O was al eerder aan zet in december 2020 met het inpakken van vogeltaartjes voor hetzelfde goede doel.

Een fantastische invulling voor de Masstage en fijne samenwerking met Liberein.

Diepe buiging voor onze toppers!