Locatie Wethouder Beversstraat

Om leerlingen in groep 8 toch te helpen met het maken van een schoolkeuze, hebben de Enschedese VO-scholen Bonhoeffer College, Greijdanus, Het Stedelijk Lyceum en Zone.college besloten om de open dagen online te organiseren.

Online open dagen Bonhoeffer College

De online open dagen van de Wethouder Beversstraat zijn op dinsdag 2 en woensdag 3 maart (17.00-20.00 uur). Let op: ook voor de online open dagen moet je je van te voren aanmelden. Je kunt je via de website aanmelden t/m vrijdag 19 februari 17.00 uur. Had je je al aangemeld? Dan ontvang je van ons zo spoedig mogelijk meer informatie over het programma van de online open dag.

Aanmeldingsdagen

Op woensdag 10 en donderdag 11 maart 2021 organiseert Bonhoeffer College aanmeldingsdagen en kunnen leerlingen groep 8 zich aanmelden op de Bonhoeffer locatie van hun keuze. Normaal gesproken gaan leerlingen groep 8 naar onze school toe om zich daar aan te melden. Op donderdag 4 maart wordt besloten of het met de dan geldende coronamaatregelen mogelijk is om op 10 of 11 maart naar onze locatie te komen om je aan te melden. In dat geval werken we met een afsprakensysteem. Houd hiervoor onze website in de gaten!