16 februari 2018

Leerlingen Wethouder Beversstraat tweede prijs bij Skills Talents

Zes leerlingen van de Wethouder Beversstraat hebben afgelopen dinsdag de tweede prijs gewonnen bij de provinciale wedstrijden van Skills Talents.

Afgelopen dinsdag vond Skills Talents plaats. Skills Talents zijn teamvakwedstrijden voor het vmbo, waar leerlingen aan opdrachten werken gerelateerd aan hun vakgebied.

Van de Wethouder Beversstraat deden drie leerlingen van Media Vormgeving & ICT (MVI) mee en drie leerlingen van Zorg & Welzijn. Zij hebben de voorrondes die plaatsvonden op school gewonnen en mochten door naar de provinciale wedstrijden. De leerlingen kregen hier twee uur de tijd om te werken aan een praktische opdracht en streden hierbij tegen andere teams uit Overijssel. Zowel MVI als Zorg & Welzijn hebben hierbij de tweede prijs gewonnen! Bekijk hieronder de aftermovie die de leerlingen zelf hebben gemaakt.

Terug naar nieuwsoverzicht